OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Ochrana osobních údajů

Zpracovávání osobních údajů

Společnost CARDIOLAB s.r.o., se sídlem Štíbrova 1220/4, Kobylisy, 182 00 Praha 8, IČ: 01763121 zapsaná v OR u Městského soudu v Praze pod spisovou značkou C 266554, zpracovává v případě vaší poptávky služeb či zaměstnání ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dříve i dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

  • jméno a příjmení
  • emailovou adresu
  • telefonní číslo
  • text zprávy

Důvody ke zpracování osobních údajů

Tyto osobní údaje je nutné zpracovat pro vytvoření nabídky služeb, jednání o této nabídce nebo za účelem odpovědi na Vámi vznesený dotaz. Takové zpracování umožňuje čl. 6. odst. 1 písm. b) Nařízení. Tyto osobní údaje budou společností CARDIOLAB s.r.o. zpracovávány po dobu jednání o uzavření smlouvy mezi vámi a CARDIOLAB s.r.o., nejdéle 1 rok od vaší poptávky, pokud neudělíte souhlas k dalšímu zpracování.

Správce osobních údajů

Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem CARDIOLAB s.r.o., se sídlem Štíbrova 1220/4, Kobylisy, 182 00 Praha 8, IČ: 01763121 zapsaná v OR u Městského soudu v Praze pod spisovou značkou C 266554. Osobní údaje však pro Správce mohou zpracovávat i  další zpracovatelé, například poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.

Cookies

Na tomto webu využíváme také cookies. Podrobné informace o využívání cookies na tomto webu naleznete na stránce http://www.cardiolab.cz/cookies. 

Dle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

 

  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme, případné žádat kopii těchto osobních údajů,
  • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů – tento výmaz však bude mít za následek ukončení jednání o smlouvě a bude proveden jen v případě, že zájmy společných správců nepřevažují nad vaší ochranou soukromí,
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů, případně na soud.
zobrazit celou mapu

Máte zájem o naše služby? Chcete se na něco zeptat?

Napište nám: info@cardiolab.cz, zavolejte: +420 731 180 611 nebo se zastavte: Mariánské údolí 136, Příbram

Ochrana osobních údajů | Cookies © 2017 - 2019 Cardiolab

Developed by: Smartim